Întrebări frecvente


Dimensiunea unui modul

Exterior: înălțime 2.65 m , lungime 4.5 m, lățime 2.4 m

Interior: înălțime 2.3 m, lungime 4.2 m, lățime 2.12m (suprafață utilă 8.9 m2, volum 20.47 m3)

Există posibilitatea de a combina mai multe module pentru a obține mai mult spațiu.

Greutate

Un modul cântărește între 1 și 2 tone.

Modulele sunt foarte ușoare datorită materialelor folosite. Greutatea variază în funcție de dotările instalate. Pentru instalare e totuși nevoie de o macara.

Livrarea

Fabricarea unui modul durează între 8 și 12 săptămâni după efectuarea comenzii și plata avansului.

Transportul

Modulele sunt transportate cu camioane standard de transport containere și sunt poziționate cu ajutorul unei macarale. În mod ideal se transportă 3 module cu un camion (pentru costuri minime de transport). Costul transportului variază în funcție de destinația finală.

Întreținerea

Acesta este avantajul major față de construcțiile clasice. Fațada fiind construită din același material ca și bărcile, nu necesită nimic mai mult decât o curățare periodică cu apă.

Pereții

Pereții au o grosime de 14 cm, ceea ce face ca modulele să poată fi folosite pe parcursul întregului an. Pereții au o izolație comparabilă cu pereții unei case clasice, deși pereții normali sunt mult mai groși. Construcția specificată pentru temperaturi exterioare este cuprinsă între -47° C și +47° C.

Izolația

Izolația are grosimea de 10 cm și este compusă din materiale de înaltă calitate care nu dăunează mediului, e rezistent la foc și nu e afectat de condițile atmosferice. Pereții și acoperișul au același tip de izolație, deci nu există variații de temperatură.

Ferestre

Sunt disponibile o mare varietate de ferestre din plastic și aluminiu, cu diverse sisteme de închidere. De asemenea, la cererea clientului, se pot instala ferestre și în acoperiș.

Finisajul

Se poate vopsi exeriorul într-o culoare, se pot pune poze sau alte motive la specificația clientului. Designerii noștri vor oferi sugestii pentru fiecare proiect. Înainte de finalizarea comenzii veți primi o prezentare grafică a interiorului pentru a avea certitudinea că arată conform așteptărilor dvs.

Mobilier

Tot mobilierul e făcut la comandă și e special gândit pentru a maximiza ergonomia și folosirea spațiului disponibil.

Încălzirea

Modulele au instalată încălzire în pardoseală cu reglare prin termostat. Încălzirea în pardoseală încălzește modulul uniform și plăcut.

Aerisirea

Aerisierea este făcută prin intermediul unui sistem de aerisire cu recuperare de căldură. Este posibilă și instalarea unui sistem de aer condiționat la cerere. Cel mai frecvent motiv pentru apariția mucegaiului în case este datorat unei aerisiri deficitare combinat cu alegerea unor materiale care încurajează răspândirea lui. Având în vedere că modulele noastre sunt construite dintr-un material care nu încurajează apariția mucegaiului și au un sistem de ventilație de ultimă generație, nu vor exista astfel de probleme.

Exteriorul

Un lucru care ne scoate în evidență este multitudinea de modele pentru design-ul exteriorului. Folosim tehnologia 3M pentru a aplica complet sau parțial un film exterior de protecție pe orice model. Cel mai bun efect este obținut când se alege un model care se încadrează perfect în mediul unde este plasat modulul.

Conectare electrică

Modulele sunt conectate la rețeaua de curent electric folosind un conector ABB IP 67 trifazic. Alternativ, se poate conecta curentul direct la panoul modulului printr-un canal pregătit special pentru asta. Modulele sunt construite conform regulilor în vigoare din Uniunea Europeană, deci consum va fi redus.

Conectare apă potabilă

Conectarea la sursa de apă se face printr-o țeavă de 1/2 țoli. Se oferă protecție specială pentru zonele unde este risc de îngheț.

Conectare canalizare

Modulele se pot conecta la orice tip de canalizare existent, fie ea rețeaua publică sau fosă septică.

Fundația

Având în vedere faptul că modulele sunt foarte ușoare și rezistente la apă, se pot așeza pe aproape orice suprafață. Nu este nevoie de construcția unei fundații. Dacă solul este foarte moale, recomandăm un strat de piatră. La locul de montare trebuie avut în vedere asigurarea accesului pentru camion și a macara.

Garanția

Carcasa și structura modulelor au o garanție de 5 ani. Acesoriile instalate au o garanție de 2 ani. Oferim reparații în garanție și service post-garanție.

Piața secundară

Având în vedere că modulele noastre au o durată de viață lungă se pretează la re-vânzare. Deasemenea, ținând cont că pot fi transportate ușor și refolosite, ne așteptăm să existe o piață secundară.