Despre noi


InBoxLifestyle

Viziunea este de a crea un nou stil de viață, fără compromisuri de confort sau limitări logistice.

Cu Inboxlifestyle, ai libertate maximă, poți locui oriunde pentru orice perioadă de timp.

Ideea Inboxlifestyle a luat naștere în 2015, gândindu-ne la un spațiu mic, dar foarte funcțional. Ideea a fost să oferim clienților mai multă libertate și independență, menținând, însă, un nivel înalt de confort.

Fibra de sticlă nu a fost primul material la care ne-am gândit. La început a fost proiectată pentru lemn, și și-a schimbat forma și dimensiunile de zeci de ori. Mi-am dorit să creez ceva care să iasă în evidență cu fațada și forma, să fie super ușor, foarte simplu și economic de întreținut mulți ani. A fost un drum lung până să confirmăm cu profesioniștii că fibra de sticlă este cea mai bună soluție și materialul din care să construim modulele. Nu fără motiv este folosită în construcția iahturilor de zeci de ani, deoarece este atât de ușoară, puternică și durabilă.

Este foarte interesant să creezi și să aduci forme noi în arhitectură. Am vrut să fac un produs care să ajute societatea și să rezolve problemele potențialilor clienți. Mi-am dorit ca modulul să fie sustenabil, ușor de mutat dintr-un loc în altul, modern și cu posibilitatea de a fi îmbunătățit în mod constant cu cele mai noi tehnologii. Sunt foarte fericit că oamenii apreciază produsul și caracteristicile acestuia. Sunt încântat când cineva se apropie de natură cu ea, își umple visul sau își îmbunătățește competitivitatea pentru afacerea lor. Îmi face viața și mai valoroasă.

Raimonds Kreiss

Co-fondator, autorul design-ului și a ideii

Ograda Mea

Suntem o firmă din Cluj Napoca, unic importator al modulelor "Inboxlifestyle". Pentru piaţa din România oferim consultanţa necesară implementării unui proiect de succes, servicii de diagnoză în caz de garanţie, precum și intermedierea transportului.

După o lungă analiză a variantelor existente pe piață pentru case mici de locuit, am ajuns la concluzia că Inboxlifestyle e un produs inovativ, modern și necesar în România.

Considerăm că este singurul produs care îndeplinește cele mai exigente cerințe de calitate în materie de case mici de pe piață.

Se potrivește perfect celor care doresc să beneficieze de un standard de calitate ridicat, oriunde aleg să își petreacă timpul liber.

Producătorul se află în Riga, Letonia. Toate modulele sunt construite la comandă.

Site-ul producătorului este www.inboxlifestyle.com .

Brosura Inboxlifestyle general 2020.pdf